Obavještenje

Dragocijeni sastojci iz prirode

La Danza serum za zaštitu od starenja

Mnogi čimbenici dovode do preranog starenja kože. Donekle možemo utjecati na vanjske uzroke, kao što su izloženost sunčevoj svjetlosti, nedostatak sna, prehrana (šest uzroka preranog starenja). Međutim, starenje je također neizbježan prirodni proces. S vremenom svi dobijemo vidljive bore na licu. Prirodno je da lice postupno gubi mladenačku punoću, a koža postaje tanja i suša. Dakle, kako produžiti svježinu i mladolik izgled kože lica? Kako možemo pobijediti vrijeme?

Tvrtka Zepter inspiraciju i dragocjene sastojke potražila je u prirodi. Primijetili smo da su neke biljke i morske alge koje žive u ekstremnim uvjetima stekle određene sposobnosti koje im pomažu da prežive u surovom okruženju. Shvatili smo da možemo iskoristiti njihove karakteristike i tako usporiti proces starenja. U potrazi za dragocjenim sastojcima za naš Age Defence Serum, putovali smo u džungle Amazone i obale Francuske, istraživali smo oceane.

Evo što smo posudili od prirode za naš La Danza Age Defence Serum. Upoznajte njegove dragocjene sastojke:

  1. Zlatna morska trava: Laminaria ochroleuca:

Laminaria ochroleuca (smeđa alga) je žućkasto-smeđa alga (digitata kelp) koja doseže duljinu i do 1,5 m i obično se nalazi na manjim dubinama u hladnim oceanima. Jedna je od rijetkih vrsta koja ima odbojan učinak na druge biljke i životinje, jer im ne dopušta da se nasele na svojoj površini. Poznata je i kao zlatna alga, a otporna je na UV zračenje. Iz njega se dobiva Antileukin 6, snažan aktivni sastojak koji se koristi u proizvodnji La Danza Anti Age seruma. Dokazano štiti i jača ravnotežu hidrolipida u koži, djeluje protuupalno i štiti DNK stanica od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem.

  1. Sacha inchi:

Sacha inchi, ili Inka kikiriki, sjeme je biljke koja raste u planinama Perua. Ova super biljka iz amazonske prašume uzgaja se i koristi za hranu već 3000 godina. Njegove sjemenke su bogate proteinima, omega masnim kiselinama 3, 6 i 9, vitaminom E (alfa tokoferol), karotenoidima (vitamin A) i vlaknima. Inka kikiriki je najbogatiji prirodni izvor OMEGA 3 masnih kiselina i znanstveno je dokazano da učinkovito potiče regeneraciju stanica, smanjuje upale kože i liječi iritacije.

  1. Salicornia

Salicornia je rasprostranjena na obali Engleskog kanala u Francuskoj, gdje raste na pjeskovitom tlu. Hidrasalinol, jedinstveni prirodni sastojak, dobiva se iz ove biljke. Za vrijeme oseke ova je biljka gotovo potpuno prekrivena vodom, dok je za vrijeme oseke izložena vjetru i suncu. Kako bi se prilagodio tim promjenama, razvio je sustav transporta vode i amonijevih iona koji ima ključnu ulogu u zaštiti od dehidracije i velikih fluktuacija u koncentraciji soli. Dokazano je da hidrosalinol smanjuje gubitak vode iz kože i povećava hidrataciju.

Ovi dragocjeni sastojci iz prirode, luksuzne formule i švicarska nanotehnologija ključni su elementi izvanredne La Danza linije za njegu kože. Dobra sinergija prirode i znanosti daje vrhunske rezultate u njezi ljepote i borbi protiv znakova starenja uz pomoć snažnih prirodnih sastojaka.

Podijeli
Podijeli
Tweetaj

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.