Obavještenje

BIZZCLUB USLOVI

Zepter BizzClub je program kompanije ZEPTER INTERNATIONAL KD” d.o.o. Kozarska Dubica, Cvijiceva bb – Kozarska Dubica, MB: 01786709 PIB: 4400547820056 (u daljem tekstu: ZEPTER). Povlastice Zepter BizzClub važe širom svijeta za registrovane članove prilikom oflajn i onlajn kupovine, kupovine preko konsultanata ili u zvaničnim ZEPTER prodavnicama https://dakzepter.ba/ (Član Zepter BizzClub ima pravo na popuste prilikom svake lične kupovine, kao i na premije, specijalne prodajne ponude i personalizovane pozivnice. Članstvo u BizzClub je besplatno.

a. Kupac postaje član Zepter BizzClub prilikom kupovine proizvoda onlajn po cijeni za članove Kluba.

b. Kupac postaje član Zepter BizzClub prilikom kupovine proizvoda od Zepter konsultanata i u zvaničnim Zepter prodavnicama.

c. Kupac može da se u bilo kom trenutku registruje kao član Zepter BizzClub bez obaveze kupovine onlajn ili oflajn.

Kako bi postao član Zepter BizzClub, klijent treba da se registruje, dostavi tražene podatke i prihvati uslove Kluba. Klijent treba da bude punoljetan, da ima registrovanu poštansku adresu i, ako je moguće, mejl adresu i telefonski broj. ZEPTER zadržava pravo da zatraži dokumentaciju koja potvrđuje identitet klijenta koji želi da se učlani ili je učlanjen u Zepter BizzClub.

Informacije koje klijent daje treba da budu kompletne i tačne kako bi mogao da koristi povlastice Zepter BizzClub. Podaci moraju biti redovno ažurirani kontaktiranjem Službe za podršku kupcima na ………. ZEPTER nije odgovoran ukoliko član Kluba nije ostvario povlastice BizzClub zbog zastarjelih ili netačnih ličnih podataka. U Zepter BizzClub može se učlaniti samo jednom.

Prilikom registracije i dostave podataka, član Zepter BizzClub daje odobrenje za korišćenje ličnih podataka i podataka o kupovnim navikama i potrebama. Član Zepter BizzClub saglasan je da ove podatke može obraditi treće lice u ime ZEPTERA i da ih može proslijediti nacionalnim ili internacionalnim članovima kompanije Zepter. U ovom slučaju, primjenjuje se politika čuvanja privatnosti navedena na sajtu https://dakzepter.ba/

Klijent koji se učlani u BizzClub biće registrovan u bazu podataka Zepter BizzClub i biće mu dodjeljena jedinstvena članska identifikacija. Na osnovu pozitivne identifikacije na prodajnom mjestu (oflajn ili onlajn), član može koristiti povlastice programa Zepter BizzClub.

a. Popust prilikom lične kupovine:

Član Zepter BizzClub ima pravo na popust do 20% prilikom svake lične kupovine ZEPTER proizvoda, koji se odmah obračunava na preporučenu maloprodajnu cijenu. Popusti važe na veb stranici https://dakzepter.ba/ u svim zvaničnim ZEPTER prodavnicama širom svijeta (http://www.zepter.com/MainMenu/ZepterWorld/ZepterWorld2.aspx#Shops) i prilikom kupovine preko Zepter konsultanta. Popusti se ne mogu kombinovati s drugim prodajnim ponudama i akcijama.

b. Personalizovane povlastice

Član Zepter BizzClub će dobijati pozivnice za medicinske i naučne seminare i kongrese, proslave i promocije novih proizvoda, kao i specijalne promotivne ponude. Pored toga, dobijaće informacije o najnovijim ZEPTER proizvodima i njihovom uticaju na naše zdravlje i kvalitet života, kao i besplatne savjete o zdravom životu od stručnjaka i lekara.

c. Premija

Ukoliko član Zepter BizzClub učlani novog člana u Klub, stiče pravo na novčanu premiju do 10% na iznos prve kupovine novog člana, umanjenu za zakonski važeće poreze, doprinose i moguće bankarske troškove. Premija se isplaćuje u odgovarajućoj km protivvrijednosti po srednjem kursu banke na dan isplate. Novčana premija će biti isplaćena kada novi član kompletno otplati i dobije proizvod, a pod uslovom da ne odustane od kupovine. Premija se može iskoristiti samo u zemlji u kojoj je registrovan član koji je dao preporuku za Zepter BizzClub, a najmanji iznos premije je ?. Ona se ne može kombinovati s drugim ponudama i akcijama pored popusta za članove Zepter BizzClub (član 6a). Iznos premije može se akumulirati od kupovina koje je ostvarilo nekoliko preporučenih članova istog preporučioca i može se koristiti za kupovinu odabranih ZEPTER proizvoda po maloprodajnoj cijeni. Primjenjivaće se odgovarajući popust za članove Zepter ‎BizzClub .

Novčana premija akumulirana na jednoj kartici ne može se prenijeti na drugu karticu. Isplata akumulirane premije može se redovno vršiti, zavisno od akumuliranog iznosa. Premiju za učlanjenje može dobiti samo jedan član Zepter BizzClub koji je dao preporuku. Iznos osnovice za novčanu premiju dobija se tako što se od vrijednosti prodatog proizvoda odbije PDV i/ili ostali porezi. Kompanija zadržava pravo izmjene osnovice za premiju. Novčana premija važi godinu dana od sticanja prava na istu. ZEPTER može zatražiti od člana podatke o njegovoj/njenoj banci i druge relevantne podatke radi isplate novčane premije. Zepter ne snosi odgovornost za kašnjenje isplate premije ako do kašnjenja dođe krivicom člana Zepter BizzClub.

Član BizzClub treba da ispunjava opšte uslove za članstvo i da se ponaša korektno prema ZEPTERU. ZEPTER zadržava pravo da privremeno blokira članstvo u Zepter BizzClub. U tom slučaju, član neće imati pravo na bilo kakvu naknadu. Član ima pravo da zatraži otkazivanje svog članskog naloga, čime prestaje pravo na povlastice i otvorenu novčanu premiju. Postojeće obaveze plaćanja prema ZEPTERU na osnovu ranijih kupovina ostaju do izmirenja.

ZEPTER nije odgovoran za bilo kakve, direktne ili indirektne, posledice ili probleme u vezi sa programom Zepter BizzClub. Ipak, ZEPTER će uložiti sve napore da obezbjedi da član Zepter BizzClub iskoristi akumuliranu novčanu premiju u slučaju greške u funkcionisanju Zepter BizzClub programa.

ZEPTER može u bilo kom trenutku da poništi ili izmjeni sadašnje uslove. Važeći uslovi biće objavljeni na sajtu. Članovi će dobiti obavještenje. 

Za članove Zepter BizzClub primenjuju se zakoni Bosne I Hercegovine. Isključivu sudsku nadležnost imaju sudovi BIH.

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.