Obavještenje

Zepresso – ukus najkvalitetnije kafe

Pažljivo odabrana zrna se posebno i delikatno prže na odgovarajućoj temperaturi kako bi se očuvali prirodni mirisi i okusi, zatim se svježe samelju i pakiraju u hermetički zatvorene kapsule.

Ova posebna tehnologija, kao i najstroža kontrola kvalitete, omogućuju Vam da uživate u vrhunskom okusu i mirisu Vaše omiljene kave.

Svaka kapsula sadrži 5,5 g prirodne, svježe mljevene kave – savršena količina za jednu šalicu autentičnog talijanskog espressa, kad god ste raspoloženi za dobru kavu.

Aroma – Božanstvena harmonija okusa

Mješavina u kojoj dominira aroma arabice kave s daškom gorkog okusa robuste. AROMA zavodi skladnom kombinacijom nota kave i čokolade, uz dodatak bogate kremaste pjene koja nadahnjuje vaš osjećaj okusa. Blaga mješavina koja sadrži 85% robusta kave, ručno ubrane s polja Indije i Indonezije, i 15% arabice iz brdovite regije Santos u Brazilu.

15% Arabica, 85% Robusta

Aroma-Coffee-Ze-presso.jpgRistretto – Okus slatkog života

Ristretto je vrsta kave porijeklom iz Milana u kojoj ćete uživati ​​u svakom gutljaju. Karakterizira ga gusta pjena boje lješnjaka koja pojačava njegovu aromu. Ristretto nudi najjaču i najgušću teksturu i najfiniju aromu koju kava može ponuditi. Zbog svoje fine kiselosti okus čokolade ostaje dugo u ustima nakon ispijanja kave. Arabica kava iz brdovitog područja Santos u Brazilu, svojom bogatom aromom i slatko-blago kiselkastim okusom savršeno je u skladu s okusom čokolade koji karakterizira indonezijsku robustu.

15% Arabica, 85% Robusta

Ristretto-Ze-presso-kafa.jpg

Crema – Beskrajno uživanje u okusu kave

Posebna mješavina odabrane arabice i robuste daje ovoj kavi poseban okus, upotpunjen baršunastom kremastom pjenom. Robusta kava (60%) uzgojena u Vijetnamu, niske kiselosti i vrlo gorka, u kombinaciji s Arabicom (40%) iz Brazila, daju ovoj espresso kavi snagu i izraženu aromu. Sve je upotpunjeno okusom voća koji se dugo zadržava u ustima.

40% Arabica, 60% Robusta

Ze-presso-Crema-kafa.jpg

Lungo – Ispravite svoja očekivanja

Elegantan i intenzivan

Ono što Lungo mješavinu kave čini nezamjenjivom je ista količina kofeina kao i u običnom espressu, ali uz produženi užitak ispijanja kave. Ovo je duža varijanta male espresso kave, intenzivnog mirisa i bogate pjene koja pruža dvostruko uživanje u omiljenom espressu. Mješavina punog i aromatičnog okusa, napravljena od najkvalitetnije Arabice iz Brazila i Indije, te najbolje kave iz Ugande i Tanzanije.

Lungo-Ze-presso-kafa.jpg

Decaffeinato – Uvijek je dobro vrijeme za kavu

U svojoj omiljenoj kavi bez kofeina možete uživati ​​tijekom cijelog dana. Decafferinato s manje od 0,1% kofeina je Lungo kava bogatog okusa i ugodnog intenziteta, s malo kiselosti koja je prikrivena okusom žitarica. Odabrana kava iz regije Santos u južnom Brazilu bogata je okusom i blaga je na vašem nepcu.

20% Arabica, 80% Robusta

Decaffeina-Ze-presso-kafa.jpg

Podijeli
Podijeli
Tweetaj

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.