Obavještenje

Sistem za prečišćavanje vode

Zašto je reverzna osmoza najbolji proces za filtraciju vode?

Reverzna osmoza je tehnologija koja se koristi za uklanjanje zagađivača uključujući nitrate, pesticide, sulfate, fluoride, bakterije, farmaceutske proizvode, arsenik iz vode , dok voda pod pritiskom prolazi kroz polupropustljivu membranu.

Kako radi reverzna osmoza?

Voda pod pritiskom prolazi kroz RO membranu, koja uklanja zagađivače rastvorene u vodi. Ono što je ostalo je ukusna, čista voda za piće.

Sistem za prečIšćavanje vode – AqueenaPro

POLIPROPILENSKI FILTER OD 5 MIKRONA
Efikasno uklanja veće čestice, kao što su rđa i pesak, kao i ostale čvrste nečistoće iz vode.

GRANULIRANI KARBONSKI FILTER
Apsorbuje slobodni hlor, mirise, obojenost, organske i druge materije iz vode.

POLIPROPILENSKI FILTER OD 1 MIKRONA
Filtrira manje čestice, kao što su suspendovane čestice i koloidi.

MEMBRANA ZA REVERZNU OSMOZU
Uklanja bakterije, viruse, teške metale, kao što su olovo, kadmijum, živa, ostaci pesticida, 2,4,6-trihlorfenol, nitriti i druge štetne supstance.

FILTER SA AKTIVNIM UGLJEM OD KOKOSA

Poboljšava miris i ukus vode.

Sistem za prečišćavanje vode – EdelWasser

NEO-SENSE FILTER
Neo-sense filter uklanja čestice nečistoće, rastvorene organske i neorganske materije, kao i hlor i isparljiva organska jedinjenja.

FILTER SA (RO) MEMBRANOM
Filter sa RO membranom uklanja zagađivače iz vode: petovalentni arsen, barijum, kadmijum, selen, radijum 226/228, trovalentni hrom, šestovalentni hrom, olovo, nitrate/nitrite. Saznajte više o Reverznoj Osmozi.

INNO-SENSE FILTER
Inno-sense filter uklanja materije neprijatnog mirisa i poboljšava ukus vode. Takođe, redukuje estetske karakteristike hlora i isparljivih organskih jedinjenja.

HIGIJENSKI FILTER
Higijenski filter sadrži srebro, koje sprečava razmnožavanje mikroorganizama.

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.