Obavještenje

Sistem za prečiščavanje vazduha

Inovativna tehnologija obezbeđuje proizvodnju oko 1.236.000 negativnih jona po kubnom centimetru, što odgovara količini jona u vazduhu na nekim od najzdravijih mesta na zemlji.

Rešava neke od najvećih problema u vezi sa našim savremenim načinom života. Loš kvalitet vazduha kod kuće ili u kancelariji ne samo što doprinosi razvoju infekcija i hroničnih plućnih bolesti, kao što je astma, već i povećava potencijalni rizik od karcinoma pluća, moždanog udara i infarkta. Ne zaboravite glavobolju, zapušen nos, mučninu, suvu, perutavu kožu i suve oči.

5 Fantastičnih filtera za Therapy Air

1. ANTISTATIČKI FILTER: uklanja krupnije čestice prašine, buđi, dlake, perut i dlake od kućnih ljubimaca;

2. ANTIBAKTERIJSKI FILTER: uklanja preostale sitne čestice prašine, bakterije veće od 1 mikrona, polen;

3. HEPA FILTER: eliminiše najsitnije čestice prašine i duvanski dim, dok antibakterijskiti albendazol (organsko antibakterijsko jedinjenje) eliminiše bacile, spore buđi i bakterije, čime smanjuje rizik od infekcija;

4. ANTIALERGIJSKI FILTER: sadrži srebro, apatit (mineral) i antibakterijsko sredstvo koje je naročito efikasno protiv bakterije Legionella, koja je veoma opasna za bebe. Filter sadrži ekstrakt lišća ginko bilobe, koji je vrlo efikasan kod astme, plućnih bolesti i problema sa cirkulacijom, a takođe eliminiše uzročnike alergija, viruse gripa i bakterije;

5. FILTER OD AKTIVNOG UGLJA: zahvaljujući velikoj sposobnosti apsorpcije, eliminiše neprijatne mirise hrane, otrovne gasove i druge mirise.

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.