Obavještenje

Setovi za piće

KVALITET I ELEGANCIJA U SVAKOM DETALJU

“Iako ljudski život predstavlja neprocenjivu vrednost, mi uvek postupamo kao da nam je nešto drugo vrednije od njega.” (Sent Egziperi, francuski romansijer). Da li se slažete sa ovakvim mišljenjem?

Mnogo je prilika u našem životu koje bi trebalo učiniti svečanim, lepim i nezaboravnim. Bilo da je u pitanju venčanje, rođenje deteta, proslava punoletstva, rođendan, matura, diplomiranje na studijama, unapređenje na poslu, godišnjica venčanja, vredna kupovina… sve su to prilike da podelimo radost sa najdražima.

Svečani, ali i svakodnevni ručak nije samo pitanje forme ili navike, nego i potrebe savremenog čoveka da život učini lepšim, srećnijim. Čaša je odavno postala simbol gostoprimstva, izraz naše radosti kao domaćina. Njome se šalje jednostavna, ali najlepšim emocijama obojena poruka: “Dobro došli!” Bilo da je u pitanju kratka, nenajavljena poseta, bilo da se radi o pozivu na svečani ručak ili porodično slavlje, čaša je na stolu – ona nas reprezentuje, ona te trenutke čini prijatnijim i svečanijim.

Čaša, a još više pehar, je simbol prijateljstva, zbližavanja i razumevanja: ona poziva na opušten, srdačan i prijateljski razgovor. Ali ne bilo kakva čaša. Izbor čaša za piće je mnogo delikatniji zadatak nego što neki i pretpostavljaju. Kultura aranžiranja stola podrazumeva ne samo da posedujemo materijalna sredstva, već i osećaj za gostoprimstvo. Samo oni koji razumeju i osećaju estetiku stola znaju da izaberu prave vrednosti, da se raduju i uživaju u lepoti druženja.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Zepter setovi za piće imaju sledeće vrhunske karakteristike:

  • material
  • praktičnost i funkcionalnost
  • dizajn
  • održavanje (pranje)

Ekskluzivni Zepter setovi su: La Perle, Prince, Baron, King, Taiga, Conte, Astra. Njihova prelepa imena govore sve o njima.

To su umetničke kreacije za sva vremena, harmoničan spoj kvaliteta i funkcionalnosti, klasičnog i avangardnog stila. Šta je zajednički imenitelj naših ekskluzivnih setova?

Izrađeni su od plemenitog čelika (CrNi 18/10 – večiti, neuništivi čelik); nijedan deo seta ne može se razbiti ili oštetiti; (i ne samo to, niko osim vas neće znati koliko je čaša puna, budući da su čaše neprozirne).

Neki setovi dekorisani su zlatnim rubom; u stvari, ova raskošna prevlaka od 24-karatnog zlata povećava njihovu vrednost, kako u kvalitativnom tako i u estetskom smislu.

Eksluzivnog su dizajna, lepi i aktuelni za sva vremena (savršeno se uklapaju u svaki enterijer, uz moderan i klasičan nameštaj)

Svaka vrsta pića zadržava svoj specifičan originalni ukus (ne dolazi do hemijske reakcije između čaše i njenog sadržaja). Zbog debljine zidova čaša i kvaliteta materijala od koga su izrađene, svetlost i temperatura nemaju uticaja na promenu kvaliteta pića.

Lako se održavaju i čuvaju.

PREDNOSTI PROIZVODA

Svaki deo izrađuje se od materijala vrhunskog kvaliteta: nerđajućeg čelika, srebra 999 i 24-karatnog zlata. Čelik je osnovni materijal, a srebro i zlato se koriste za dekoraciju. Za oblikovanje pojedinih delova seta koristi se vrhunska tehnologija, a finalna obrada svakog dela vrši se po specijalnim postupcima koji su visoko cenjeni u svetu.

Zepter setovi za piće i deserte su delo stručnjaka različitih profila: tehnologa, inženjera, fiziologa, degustatora, psihologa, dizajnera… Sam postupak izrade Zepter setova vrlo je složen. Samo su spoj nauke, majstorske izrade i umetničkog dizajna mogli stvoriti ovakve unikatne proizvode.

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.