Obavještenje

Prirodna ljepota – Njega kože

SWISSO LOGICAL

Swisso Logical linija je najnapredniji tretman za negu lepote bez sadržaja parabena i predstavlja kombinaciju biljnih proteina i ekstrakta sveže biljke EHINACEA, koja raste u švajcarskim Alpima. Formulisana uz primenu inovativnih tehnologija, Swisso Logical linija za negu kože je jedinstven spoj prirodnih i organskih aktivnih sastojaka visoke koncentracije. Svaki od sastojaka korišćenih u razvoju ovih kozmetičkih linija je pravi dragulj iz prirode, čiji blagotvorni efekti ne samo što su vidljivi na površini kože, već se odražavaju i na njenu vitalnost.

Kompletna linija daje trenutno vidljive rezultate i transformiše kožu, a pogodna je i za najosetljivije i najzahtevnije tipove kože.

SWISSO LOGICAL NJEGA KOŽE

Visoka koncentracija prirodnih i organskih aktivnih sastojaka, formulisana uz primenu inovativnih tehnologija, kao što su BIO-MIMETIČKI PEPTIDI i VOLUFORME®, omogućava izuzetno efikasne antiejdžing tretmane, koji su odlična alternativa filerima, injekcijama, hemijskim i invazivnim tretmanima. Ukratko, Zepter kozmetika sadrži sve što vam je potrebno da biste podstakli proizvodnju kolagena i elastina, poboljšali čvrstinu i povratili prirodno blistav, mladalački izgled zdrave kože.

NAUČNO ISTRAŽIVANJE

Swisso Logical proizvodi su pogodni za negu problematične kože sa znakovima crvenila i kuperoze. Značajno ublažava crvenilo kod vrlo osetljive kože, izjednačava boju tena i daje izvanredno prijatan osećaj na koži.

Naučno istraživanje Swisso Logical globalnog anti-ageing tretmana, u kome su učestvovale 22 žene (starosti 44 – 65 godina), sprovedeno je u Nešatelu (Švajcarska) u trajanju od preko 56 dana. Naučni testovi su pokazali izvanredne rezultate:

 • Hidratacija – poboljšanje do 80%
 • Gustina kože – do 47%
 • Bore – dubina bora smanjena je do 35%
 • Čvrstina kože – do 55,6%

Naša efikasna anti-ageing kolekcija bazirana je na tehnologijama najnovije generacije:

 • ČISTA HIJALURONSKA KISELINA: neguje i dubinski hidrira kožu
 • BIOMIMETIČKI PEPTID MATRIXYL®: podstiče sintezu kolagena i smanjuje bore
 • PHYTOVITYL®: štiti od zagađenja i regeneriše kožu
 • VOLUFORM™: učvršćuje i redefiniše konture kože
 • MDI COMPLEX®: patentirana biotehnologija, smanjuje vidljive znakove starenja i tamne kolutove oko očiju

SASTAV

Najnovija anti-ageing kolekcija nastala sinergijom nauke i tehnologije.

 • ECHINACEA sveža biljka ubrana u švajcarskim Alpima:podstiče ćelijsku aktivnost, hidrira i smiruje kožu i jača njen odbrambeni mehanizam
 • ORGANIC LIPACTIVE INCA INCHI® ULJE: seme iz Amazonije, najbogatiji izvor omega 3, 6 i 9 masnih kiselina, poznato po lekovitom dejstvu. Takođe, štiti kožu od oksidativnog stresa
 • LIPOBELLE SOYAGLYCONE: biološki aktivan oblik sojinih izoflavona, inkapsuliran u lipozomima, 10 puta efikasnije prodire u kožu i podstiče njenu regeneraciju
 • ORGANIC SHEA BUTTER: neguje i smiruje kožu
 • MALT SECRETS: dobijen iz žitarica 100% organskog porekla, sprečava znakove prevremenog starenja. Naučna ispitivanja još jednom su dokazala superioran kvalitet Zepter kozmetike

SWISSO LOGICAL ACTIVE SPA

Vitaminski koktel efikasnih aktivnih sastojaka dobijenih iz okeana.

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.