Obavještenje

Prirodna ljepota – Invacije i tehnologija

Proizvodi napredne, klinički ispitane kozmetičke proizvode i garantuje izvanredan kvalitet prema švajcarskim standardima

Kompaniju Intercosmetica Neuchâtel S.A. osnovala je 1956. godine nemačka grupa Wella. Zepter grupa je kupila fabriku Intercosmetica 1996. godine, kada je i pokrenut Zepter program Cosmetics & Luxury.

Laboratorije Intercosmetica, kroz svoje sektore za istraživanje i razvoj i za testiranje kože, konstantno vrše istraživanja i testiranja čistih i efikasnih formula za nove generacije kozmetike. Intercosmetica ima sisteme za upravljanje kvalitetom najvišeg nivoa (sertifikat ISO 9001:2015) i garantuje savršenu kontrolu kozmetičkih proizvoda. Od razvoja naprednih formula do proizvodnje konačnog proizvoda, Intercosmetica potpuno podržava projekte svojih klijenata.

Kombinacijom inovativnih tehnologija i prirodnih, organskih aktivnih sastojaka, Zepter Cosmetics je ostvarila izuzetne rezultate u oblasti fitokozmetike i njena linija kozmetike predstavlja savršeno rešenje za poboljšanje i zaštitu zdravlja i lepote.

Zepter švajcarska laboratorija nudi prirodne proizvode za negu lepote koji NE SADRŽE PARABEN i daju brze i intenzivne rezultate u borbi protiv starenja, a njihove blage formule pogodne su i za najosetljivije tipove kože.

INOVACIJA

Objedinjujući najnovija dostignuća u kozmetičkoj dermatologiji i genetici sa inovativnom tehnologijom, došli smo na korak bliže rešenju za savršen, mladalački i zdrav izgled – to su naši moćni anti-ageing serumi, koji se proizvode u Švajcarskoj.

ZLATNA MORSKA TRAVA (antileukin 6), jedinstven ekstrakt algi, ključni je sastojak naših novih seruma. Zahvaljujući maksimalnoj koncentraciji zlatne morske trave, značajno se smanjuje oštećenje DNK i postižu maksimalni rezultati u borbi protiv starenja.

e

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.