Obavještenje

Philip Zepter satovi

Philip Zepter ekskluzivni satovi namenjeni su osobama kojima je sat dragocen koliko i vreme.

Izrađene u ograničenim serijama, kolekcije su proizvedene u Švajcarskoj, zemlji preciznosti i kvaliteta.

Izrađeni od 18-karatnog zlata, oni predstavljaju elegantan i suptilan modni detalj. Ručna dorada u radionicama vrhunskih švajcarskih majstora časovničara i vanvremenski dizajn čine ove predmete zaista izuzetnim.

NAŠA INSPIRACIJA

Philip Zepter vam predstavlja kolekciju ekskluzivnih satova, inspirisanu noćima u Monte Karlu. Ovaj preduzetnik, zaljubljenik i pokrovitelj svih vrsta umetnosti i strastveni sakupljač satova, u saradnji sa starom švajcarskom fabrikom satova kreirao je ovu jedinstvenu i prestižnu kolekciju umetnički izrađenih satova.

Svaki sat nosi strast i veštinu koje su inspirisale Philipa Zeptera za ovu vrstu posla. Radionica odiše velikom tradicijom i ljubavlju prema lepom. Estetska perfekcija i tehnički kvalitet daju savršenu kombinaciju. O tome svedoče veoma brižljive pripreme za izradu svakog sata, velika pažnja u kompletiranju svakog detalja i ekstremna rigoroznost prilikom konačne kontrole.

KAKO PROIZVODIMO NAŠE SATOVE

Ova saradnja dala je staroj radionici novi podsticaj za razvoj proizvodnje, uvodeći stilske i tehnološke inovacije, istovremeno reafirmišući sva pravila i rafinirani ručni način izrade, koji je ove švajcarske majstore časovničarstva učinio neprevaziđenim u njihovoj umetnosti. Veliki deo posla oko sklapanja i završne obrade još uvek se radi ručno, kao u prošlim vremenima, kada su visok nivo znanja i veštine njenih majstora učinili Švajcarsku centrom sveta umetnosti izrade satova. Za kontrolu se koriste najmoderniji instrumenti kakvi danas postoje, ali što je još važnije, ona se obavlja pod budnim okom i rukama majstora časovničara: samo uz njegovo odobrenje sat može ići u prodaju.

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.