Obavještenje

Philip for Men

Otkrijte snagu snežne alge i ponovo otkrijte sebe.

Elegantan i raskošan miris namenjen je muškarcima punim energije, koji vole slobodu i avanturu.

Philip for Men, linija za negu kože, potpuno je posvećena modernom i aktivnom muškarcu 21. veka. Nove formule sadrže čiste aktivne sastojke, dobijene primenom najnaprednijih švajcarskih biothenoloških metoda. Zahvaljujući izuzetnoj snazi snežne alge, ova linija nudi trenutne i vidljive rezultate za savršen izgled. Nova Philip for Men linija je 100% hipoalergenska i bez parabena – što predstavlja najviši standard bezbednosti za osetljivu kožu.

EFEKTI

Ovaj koncept ishrane je po prvi put prilagođen kozmetičkim formulama sa ciljem aktiviranja mehanizma dugovečnosti u ćelijama kože. Regeneracija DNK i detoksikacija ćelija kože su suština nove Zepter kozmetike za muškarce. Snežna alga obezbeđuje način ishrane kože bez uvođenja režima restrikcije kalorija. Ekstrakt snežne alge podstiče restrikciju kalorija, aktivira faktor dugovečnosti u ćelijama kože (kloto-gen), podmlađuje ih i jača njihov odbrambeni mehanizam. Nova Philip for Men linija je 100% hipoalergenska i bez parabena – što predstavlja najviši standard bezbednosti za osetljivu kožu.

SASTAV

Snežna alga, jedinstvena ekstremofilna alga sa švajcarskih planina, poznata je po svojoj sposobnosti da opstane u surovim klimatskim uslovima, na temperaturama ispod 0° C, na glečerima i pod stalnim snežnim pokrivačem, gde ostale biljke u većini slučajeva smanjuju svoje metaboličke aktivnosti ili jednostavno ne mogu da prežive.

Ekstrakt SNEŽNE ALGE aktivira faktor dugovečnosti u ćelijama kože (kloto-gen) i jača njihov odbrambeni mehanizam podstičući restrikciju kalorija, bez uvođenja režima niskog unosa kalorija, i zato se ovaj sastojak smatra pionirom u borbi protiv starenja. SNEŽNA ALGA se prerađuje primenom najnovijih biotehnoloških metoda i inkapsulira u LIPOZOME.

Zepter naučnici su pronašli u algama snega snažnu fito substancu koja imitira efekte restrikcije kalorija i na taj način poboljšava dugovečnost kožnih ćelija. Restrikcija kalorija, koja je poseban dijetetski režim, prikazana je u mnogim eksperimentima kako bi se poboljšalo zdravlje i životni vek pojedinaca i stoga se smatra pionirskom strategijom protiv starenja. Kalorijska restrikcija je dokazan mehanizam za povećanje životnog veka organizma.

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.