Ovaj brzi i ukusni obrok zadovoljit će sve vaše potrebe za kremastom tjesteninom od gljiva. Vjerovali ili ne, ovo se jelo priprema bez dodavanja ulja i vode – uključujući i kuhanje tjestenine!
Zahvaljujući Zepter Masterpiece posuđu i jedinstvenom nehrđajućem čeliku 316L, tijekom pripreme većine jela možemo kuhati na srednjoj temperaturi i bez dodavanja tekućine, čime se osigurava maksimalno zadržavanje hranjivih tvari i okusa. Masterpiece posuđe ne sadrži PTFE ili PFOA, što znači da se tijekom procesa kuhanja ne stvaraju otrovne tvari!
Orechiette-s-gljivama-u-Zepter-loncu-Z-FP2828-LSC.jpg
Sastojci:
500 g miješanih gljiva
500g šparoga
100 g enoki gljiva
100 g graška
50g rukole
100 g mascarponea
1 žlica pesta
Papar
priprema:
U hladnu Zepter zdjelu Z-FP2828-LSC, bez ulja i vode, stavite tanko narezane šparoge, krupno narezane šampinjone, grašak, orecchiette i enoki gljive
Poklopite posudu i kuhajte na srednjoj temperaturi 160C 2 minute, zatim smanjite temperaturu na 90C i kuhajte još 10 minuta.
Ugasite izvor topline, otklopite i dodajte rikulu, papar, mascarpone i pesto.
Poslužite u Zepter Rio ili Flora porculanu.