Obavještenje

Kuhanje na zdrav način

ZEPTER SUPERIORNI METAL 316L

 • Ravnomerno prenosi toplotu
 • Hrana ne zagoreva
 • Apsolutno otporan na koroziju
 • Ne menja boju
 • Nije porozan i ne zadržava mirise hrane
 • Lakši za upotrebu, čišćenje i održavanje
 • Neuništiv, otporniji na fizičke i hemijske uticaje
 • Ekološki
 • Neutralan, ne izaziva alergije
 • Neograničena garancija
 • Dizajn & tehnologija

ZEPTER AKUTERMNO KOMPAKTNO DNO (ZAK)

Patentirano trostruko Zepter Akutermno Kompaktno Dno (ZAK) je srce Zepter sistema za trajno pravilno pripremanje zdrave hrane. Napravljeno je od lakih metala u 3 sloja: induktivnog i akumulativnog / konduktivnog. Spojeno presama pod pritiskom od 2000 tona (nije lepljeno ili lemljeno) , neuništivo je, kompaktno i ne deformiše se prilikom upotrebe. ZAK brzo akumulira toplotu i ravnomerno je prenosi do hrane koja se kuva na niskim temperaturama. Čuva hranu i štedi energiju do 70%. Pogodno je za sve izvore toplote, uključujući i indukciono zagrevanje.

ZEPTER URA – REVOLUCIONARNA NON-STICK TEHNOLOGIJA

Čini unutrašnjost Zepter posuđa tvrđom, bez nanošenja keramike, teflona i drugih otrovnih i štetnih materijala, bez rizika po vaše zdravlje, neuništiva, trajna, apsolutno bezbedna, a hrana ne zagoreva. Revolucionarna „non-stick“ tehnologija ne dozvoljava da se hrana zalepi za posudu, čak i kada se sprema bez ulja i bez vode. Površina na kojoj se hrana nalazi je sastavni deo posude i ne može se odvojiti niti oštetiti.

ZEPTER POKLOPAC

Značajno teži, osigurava da sadržaj ne izađe iz posude. Zatvoreni kružni ciklus: Hrana se kuva u sopstvenim sokovima, koji ostaju u posudi. Para oslobođena iz hrane diže se do poklopca, koji je uvek hladniji od posude. U kontaktu sa njim, para se kondenzuje i vraća na dno. Proces se ponavlja sve dok se hrana savršeno ne skuva. Vodeni film, koji se stvara između ivice i poklopca, hermetički zatvara posudu.

Zidovi ili tijelo posude uvijek hladniji od dna, omogućava kondenzovanje hranljive tečnosti i zatvoreni kružni ciklus. Ivica Zepter posude ne podliva, hladnija od dna, uvek čista.

ZEPTER DRŠKE

Poseduju mnoge jedinstvene karakteristike, koje obezbeđuju ugodnu, laku i pre svega, bezbednu pripremu hrane. Zepter poštuje individualni ukus kupaca i daje im mogućnost da izaberu boju drške po svojoj želji. Egronomske i elegantne. Veoma otporne na ogrebotine i dugotrajne. Pametan i praktičan dizajn, koji omogućava odlaganje poklopaca na dršku posude. Sigurne za držanje. Jednostavne za rukovanje. Mogu se koristiti u rerni (zagrevaju se do temperature u rerni, pa su vam potrebne rukavice). Lake za održavanje. Dve veličine. Kako su napravljene? Specijalna Zepter PVD aplikacija je jedinstvena ekološka metoda nanošenja boje. Ona obezbeđuje trajnost materijala i veliku otpornost na visoke temperature, udarce i ogrebotine.

ZEPTER TERMOKONTROLOR

Idealna kontrola procesa pripremanja hrane. Smart life je potpuno automatizovan i nesmetan proces kuvanja bez vašeg prisustva. Zepter je napravio sistem koji će skratiti vreme koje provodite u kuhinji i pružiti vam više slobodnog vremena. Revolucionarna Zepter tehnologija povezala je radio indukcionu ploču sa radio digitalnim termokontrolorom i alarmom i dobili ste potpuno automatizovan, neometan proces kuvanja u vašem odsustvu.

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.