Obavještenje

Kako njegu lica pretvoriti u luksuzan ritual u kojem ćete uživati

Idete na posao, brinete o obitelji, održavate kućanstvo i vodite društveni život! Zvuči kao tipičan dan u životu moderne žene! A treba voditi računa i o svom zdravlju i izgledu! Znamo da nije lako, ali ti si nevjerojatna žena koja obavlja više zadataka i uspijeva se posvetiti karijeri, obitelji i prijateljima.

Potreban vam je odmor i bio bi pravi luksuz odvojiti malo vremena za sebe. Već ste zaboravili kako to izgleda. Pa ipak, uspijevate se brinuti o sebi, u dobroj ste formi i koristite pravu kozmetiku. Ali nanošenje raznih kozmetičkih proizvoda svaki dan, ujutro i navečer, pretvara se u dosadnu rutinu koja dugo traje. Zato imamo jedan savjet za vas: odvojite 10-15 minuta ujutro i navečer samo za sebe i izvedite dnevni ritual njege na drugačiji način – pretvorite ga u trenutak opuštanja. Umjesto rutinskog nanošenja proizvoda, činite to svjesno i polako, uživajući u svakom dodiru i sloju kreme koji nježno umasirate na kožu. Pronađite miran kutak, na primjer kupaonicu, ako želite, pustite glazbu i provedite to vrijeme sami sa sobom.

Pomoći ćemo vam u njezi, s pravom kombinacijom La Danza sredstava za čišćenje kože i proizvoda koji će odgovarati vašim specifičnim potrebama. Jer želimo da vaša koža zadrži mladenački izgled koji odražava vaše stanje uma!

Također vam dajemo savjete o pravilnoj uporabi i kombinaciji proizvoda. Ovako ćete svoju svakodnevnu rutinu njege kože pretvoriti u pravi užitak:

Ovo je korak naprijed u vašem svakodnevnom ritualu njege ljepote – potrošit ćete malo više vremena na tretman, ali ćete se osjećati sretnije i pomlađeno.

Navečer, nakon temeljitog čišćenja kože La Danza vitaminskim mlijekom za čišćenje lica i osvježavajućim tonikom s ekstraktima voća, na lice i vrat (kao noćna krema) nanesite tanak sloj osnovnog anti-age kompleksa.

Preporučamo da ovaj proizvod kombinirate s gelom za zatezanje kože i koristite ih naizmjenično dva tjedna. Učinite ovaj ritual svojom meditacijom prije spavanja.

Na taj način ćete njegovati svoju kožu i ujedno uživati ​​u svakom trenutku. Na vama je da odaberete: dosadna svakodnevica ili senzualna masaža i vrijeme posvećeno sebi i svom unutarnjem miru!

Podijeli
Podijeli
Tweetaj

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.