Obavještenje

Kako da njegu lica pretvorite u luksuzni ritual u kome ćete uživati

Idete na posao, starate se o porodici, održavate domaćinstvo a imate i društveni život! Zvuči kao tipičan dan u životu savremene žene! A treba da vodite računa i o svom zdravlju i izgledu! Znamo da to nije lako, ali vi ste sjajna žena koja radi više poslova u isto vrijeme i stiže da se posveti svojoj karijeri, porodici i prijateljima.

Odmor vam je preko potreban i bio bi pravi luksuz da možete da odvojite malo vremena da se posvetite sebi. Već ste i zaboravili kako to izgleda. A ipak, stižete da vodite računa o sebi, u dobroj ste formi i koristite odgovarajuće kozmetičke preparate. Ali, svakodnevno nanošenje raznih kozmetičkih proizvoda, ujutru i uveče, pretvara se u dosadnu rutinu koja dugo traje. Zato za vas imamo jedan savjet: odvojite 10-15 minuta ujutru i uveče samo za sebe i obavite svakodnevni ritual njege na drugačiji način – pretvorite ga u trenutak opuštanja. Umjesto da rutinski nanosite preparat, činite to svijesno i polako, uživajući u svakom dodiru i sloju kreme koju blagom masažom nanosite na kožu. Pronađite neki tihi kutak, na primjer kupatilo, ako želite pustite malo muzike i provedite ovo vrijeme sami sa sobom.

Mi ćemo vam pomoći oko njege, sa pravom kombinacijom La Danza preparata za čišćenje kože i proizvoda koji odgovaraju vašim specifičnim potrebama. Zato što želimo da vaša koža zadrži mladalački izgled koji odražava stanje vašeg duha!

Takođe vam dajemo savjete za pravilnu upotrebu i kombinaciju proizvoda. Tako ćete svakodnevnu rutinsku njegu kože pretvoriti u istinsko zadovoljstvo:

Ovo je korak napred u vašem svakodnevnom ritualu nege lepote – utrošićete malo više vremena za tretman, ali osećaćete se srećnije i podmlađeno.

Uveče, kada temeljno očistite kožu La Danza vitaminskim mlijekom za čišćenje lica i osvježavajućim tonikom sa voćnim ekstraktima, nanesite tanak sloj osnovnog anti-ageing kompleksa na lice i vrat (kao noćnu kremu).

Preporučujemo vam da kombinujete ovaj proizvod sa gelom za zatezanje kože i da ih naizmjenično koristite po dvije nedelje. Neka ovaj ritual postane vaša meditacija prije odlaska na spavanje. 

Na ovaj način ćete njegovati vašu kožu, a istovremeno i uživati u svakom trenutku. Na vama je da izaberete: dosadnu svakodnevnu rutinu ili senzualnu masažu i vrijeme posvećeno sebi i svom unutrašnjem miru! 

Podijeli
Podijeli
Tweetaj

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.