Obavještenje

Hyperlight Eyewear® pametne naočare

Hyperlight naočare pružaju aktivnu hipersvetlosnu terapiju koja štiti, održava, revitalizuje i reguliše biostrukture i fiziološke procese u očima, mozgu i celom organizmu.

Hyperlight Eyewear® štite od štetnog zračenja u zatvorenom prostoru kome smo izloženi tokom celog dana i koje potiče od veštačkih izvora svetlosti (LED i neonsko osvetljenje, elektronski uređaji itd.), kao i od štetnog sunčevog zračenja.

Svetlost koja prođe kroz Hyperlight Optics sočiva transformiše se u kompleksnu hiperharmonizovanu svetlost jedinstvene strukture, pod nazivom kvantna hipersvetlost.

Kvantna hipersvetlost pozitivno utiče na vid i funkcije mozga. Ona doprinosi poboljšanju opšteg fizičkog i psihičkog stanja, jer optimizuje sve telesne funkcije. Kvantna hipersvetlost doprinosi poboljšanju fizičkog i mentalnog zdravlja. Hyperlight Eyewear® pametne naočare :

· Poboljšavaju koncentraciju, pažnju i pamćenje

· Pomažu u bržem i boljem donošenju odluka

· Optimizuju kognitivne sposobnosti tokom perioda intenzivnog mentalnog napora

· Povećavaju produktivnost i efikasnost

Kome će koristiti Hyperlight Eyewear® pametne naočare?  Svima!

Studenti, policajci, profesori, piloti, vojnici, vozači, sportisti, poslovni ljudi, radnici, političari, poslanici, deca – svi oni primetiće da se osećaju drugačije kada nose Hyperlight Eyewear®! Svi mi smo svakodnevno izloženi štetnom veštačkom osvetljenju, kao i zračenju sunčeve svetlosti.

Hyperlight Eyewear® pametne naočare predstavljaju jedinstveno rešenje za poboljšanje vida i moždanih funkcija, jer ne samo što blokiraju, već i pretvaraju štetno zračenje u strukturisanu kvantnu hipersvetlost. Takva kvantna hipersvetlost poseduje idealnu simetriju, identičnu simetriji bioloških struktura na koje utiče. Hyperlight Eyewear® pametne naočare vam pomažu da se osećate dobro i da postanete vitalniji, zdraviji i uspešniji.

Hyperlight Eyewear® pametne naočare inspirisane su otkrićem fulerena C60 za koje je dodeljena Nobelova nagrada

BIOPTRON Hyperlight Optics® sočiva poboljšavaju ljudsko zdravlje i kognitivne sposobnosti, poboljšavaju izgled i omogućavaju bolji kvalitet života.

BIOPTRON Hyperlight Optics® sočiva presvučena su sa obe strane najfinijim zaštitnim slojevima. Lako se održavaju, otporna su na ogrebotine i dugotrajna. Zahvaljujući kvalitetnoj izradi i patentiranoj najsavremenijoj tehnologiji, dobili smo proizvod svojevrsne elegancije – BIOPTRON Hyperlight Optics® sočiva i okvire. BIOPTRON Hyperlight Optics® sočiva su jedinstvena i bez konkurencije na globalnom tržištu.

VIDIŠ VIŠE • MISLIŠ BRŽE • OSEĆAŠ SE BOLJE • DONOSIŠ BOLJE ODLUKE

Hyperlight Optics® su stakla jedinstvenih karakteristika i vrhunskog kvaliteta. Izrađena su po švajcarskoj tehnologiji i mnogo su više od običnih stakala – osmišljena su zarad vašeg boljeg zdravlja.

Hyperlight Optics® stakla naših Hyperlight Eyewear naočara obostrano su presvučena najboljim zaštitnim slojevima, lako se održavaju, otporna su na ogrebotine, te imaju dug vek trajanja. Kvalitetna izrada stakala i okvira čine Hyperlight Eyewear® pametne naočare vrhunskim i elegantnim.

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.