Obavještenje

Čišćenje parom

Sistem za usisavanje sa vodenim filterom

Možete usisati sve što poželite: ne samo prljavštinu i prašinu iz tepiha i podova, već i razne prosute tečnosti – mleko, sok, vodu, kafu, čaj – to nije nikakav problem.

Usisivači obezbeđuju visok stepen zadržavanja nečistoća, dubinskog čišćenja i nemogućnost širenja neprijatnih mirisa. Takođe su pogodni za ljude koji u svom domu imaju kućne ljubimce.

Zašto je sistem za usisavanje sa vodenom parom bolje rešenje?

Ispupčene vrećice i zaprljani filteri ne mogu efikasno da pokupe nečistoće, već samo smanjuju protok vazduha. Međutim, bez filtera oni izbacuju dosta sitnije prašine (štetne čestice poznate kao PM10s, koje su manje od 10 mikrona) nazad u sobu. To je poseban problem za ljude sa astmom ili one koji su alergični na prašinu.

Voda u obliku vodene pare je najefikasniji, ekološki način čišćenja i dezinfekcije svih površina u vašem domu. Tuttosteamy čisti dubinski i na prirodan način, čuvajući okolinu, jer ne koristi savremene deterdžente.

Najbrži i najzdraviji način čišćenja:

  • Rastvara najuporniju prljavštinu sa svih površina, čak i sa tapaciranog nameštaja i stakla
  • Sa lakoćom dospeva u sve uglove, pukotine i duboko prodire u tepihe
  • Eliminiše neprijatne mirise
  • Štiti vašu odeću bez oštećenja tkanine

Visoka temperatura ubija bakterije, mikrobe, viruse, grinje i ostale mikroorganizme koji žive u tepisima, dušecima i nameštaju i mogu da prouzrokuju ozbiljne zdravstvene probleme, kao što su astma i alergije.

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.