Obavještenje

Bioptron – Šta liječi

Sezonski afektivni poremećaj

BIOPTRON® je klinički testiran i sertifikovan medicinski aparat za lečenje sezonskog afektivnog poremećaja – SAD (sezonska depresija).

Sezonski afektivni poremećaj, karakteriše se kombinacijom simptoma, kao što su:

  • Hronični zamor
  • Smanjena motivacija
  • Povećana potreba za snom
  • Povećan apetit i usled toga povećanje težine
  • Nesposobnost da se oseti sreća

Kvantna Hipersvetlost kroz mrežnjaču dopire do klarina i stupa u interakciju sa njim. Naučni eksperimenti su pokazali da Kvantna Hipersvetlost utiče na izmene signala EEG-a, a taj efekat može da se koristi za ublažavanje ili lečenje depresije. Intenzitet Kvantne Hipersvetlosti je 10.000 luksa sto je preporučena doza za efikasno lečenje sezonske depresije. Terapija Kvantnom Hipersvetlosti vam omogućava da na bezbedan način dobijete upravo tu količinu svetlosti koja je neophodna vašem organizmu da vam se povrati životna energija i elan, da budete odmorniji, srećniji… i zdraviji!

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.