Obavještenje

Bioptron – Šta liječi

Pedijatrija

Bioptron je klinički testirana i sertifikovana, bezbedna medicinska terapija za decu i novorođenčad.

BIOPTRON se koristi za lečenje:

  • Kožnih oboljenja, kao što je ekcem
  • Manjih rana, povreda i opekotina (modrice, osip, crvenilo kože itd.)
  • Alergijskih respiratornih oboljenja, kao što je astma
  • Infekcija gornjih disajnih puteva (obična prehlada, infekcije sinusa, upala krajnika)
  • Oboljenja mišića, zglobova i kostiju (artritis, grč mišića, uganuća, istegnuća itd.)
  • Sportskih povreda (uganuća, istegnuća, kontuzije, upala tetive, povrede ligamenata i mišića)

Kožne bolesti su uobičajene kod dece: alergijski ekcem javlja se kod 15% dece, a i infekcije kože (virusne i bakterijske) su dosta česte. Kožne bolesti mogu biti veoma uznemirujuće za decu (i njihove roditelje) zbog bola, stalno prisutnog svraba, nedostatka sna i stida zbog izgleda kože lica ili ruku.

BIOPTRON svetlosna terapija omogućava tretmane koji su prijatni za decu, pospešuje lečenje kože i smanjuje nelagodnost koja se manifestuje kod mnogih kožnih oboljenja.

Manja deca su posebno sklona virusnim infekcijama gornjih disajnih puteva (npr. nosa i grla) i često oboljevaju, što dovodi do velikog broja izostanaka iz škole.

BIOPTRON svetlosna terapija pomaže kod ovih stanja time što podstiče imunološki sistem i ubrzava odbrambenu reakciju organizma. Terapija je klinički dokazana i koristi se za lečenje rana i ublažavanje bola i upala.

BIOPTRON svetlosna terapija može se koristiti kod novorođenčadi, za lečenje dermatoloških stanja kao što su flebitis, dekubitus i osip kože (od pelena), jer ublažava bol i upalu.

Preporučujemo da pre upotrebe BIOPTRON svetlosne terapije konsultujete lekara, kako biste dobili profesionalni savet da li se preporučuje ova terapija, ili je neophodan neki drugi način lečenja.

BIOPTRON svetlosna terapija dovodi do kompletnog oporavka i značajnog oporavka kod 92% dece, dok efikasnost terapije lekovima nije veća od 70%. Posle prvog tretmana primećene su pozitivne promene, dok posle drugog i trećeg tretmana dolazi do smanjenja kašlja, crvenila grla, poboljšanog disanja kroz nos, sna, apetita, kao i do smanjenja umora i iritabilnosti.” – dr. Natalia A. Zhevago, specijalista u oblasti fotomedicine i fotoimunologije, Institut za citologiju, Ruska akademija nauka, Sankt Petersburg, Rusija.

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.