Obavještenje

Bioptron – Kolor svjetlosna terapija

Svjetlost koja liječi

Kolor svetlosna terapija ili hromoterapija poznata je u lečenju već hiljadama godina i potiče iz drevnih kultura Kine, Indije i Egipta.

BIOPTRON HIPERSVETLOSNA KOLOR TERAPIJA predstavlja bezbedan, neinvazivan i holistički pristup, za uspostavljanje ravnoteže i jačanje energije, za poboljšanje i optimizaciju našeg opšteg zdravstvenog stanja.

Po učenjima Energetske medicine, ukoliko u nekom našem energetskom centru dođe do poremećaja prirodne ravnoteže energija i frekvencija, nastaće energetski disbalans, koji će da se negativno odrazi na naše fizičko zdravlje.

Korištenjem odgovarajućeg BIOPTRON Hipersvetlosnog kolor filtera, nastaje vertikalno linearno polarizovana Hipersvetlost odredjene boje (frekvencije – talasne dužine), kojom delujemo na naše energetske centre (koji su povezani sa vitalnim organima i endokrinim žlezdama u organizmu), da bismo se regenerisali i uspostavili prirodnu zdravu ravnotežu u celokupnom organizmu.

BIOPTRON Hipersvetlosni velnes tretmani su jedinstveni jer su sadržani od:

  • Vertikalno linearno polarizovane Hipersvetlosti
  • 7 filtera u boji koji sadrže bioinformacije
  • 3 kozmetička proizvoda: Light Fluid (losion), Balancing Gel (gel) i Crystal Cream (krema), obogaćene bioinformacijama ekstrakata biljaka, poludragog kamenja i minerala – što ove svetlosne velnes tretmane čini još prijatnijim i delotvornijim.

BIOPTRON kolor Hipersvetlosna terapija je blaga, sigurna i efikasna metoda, u cilju očuvanja našeg zdravlja. Ona nas stimuliše i regeneriše vertikalno linearno polarizovanom svetlošću različitih talasnih dužina, odnosno frekvencija, uspostavljajući psiho-fizičku ravnotežu u celokupnom organizmu.

Karakteristike proizvoda:

BIOPTRON emituje Hipersvetlost različitih talasnih dužina, konstantnog intenziteta, obezbeđujući bezbednu terapiju, čija je efikasnost klinički dokazana;

BIOPTRON tehnologiju podržavaju i koriste vodeći lekari na većim univerzitetima i klinikama na pet kontinenata. BIOPTRON se proizvodi u Švajcarskoj, u kompaniji BIOPTRON AG;

BIOPTRON je prenosiv i jednostavan za upotrebu; održavanje nije potrebno;

BIOPTRON kolor Hipersvetlosna terapija nastala je primenom jedinstvene tehnologije i možemo je koristiti kad god nam je potrebna i na svakom odgovarajućem mestu (u kancelariji, kod kuće ili kada smo na odmoru). Koristi se kao samostalna terapija ili uz bilo koju drugu metodu lečenja. Napominjemo Vam da dopunska terapija ne može biti zamena za profesionalni savet lekara.

MI OSEĆAMO BOJE

LJUBIČASTA – inspiriše i podržava mentalne procese

INDIGOPLAVA – pročišćava i povećava koncentraciju

PLAVA – ublažava i smiruje

ZELENA – uspostavlja ravnotežu i opušta

ŽUTA – osnažuje i poboljšava raspoloženje

NARANŽASTA – obnavlja i podstiče

CRVENA – aktivira i revitalizuje

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.