Obavještenje

Bioptron – Kolor svjetlosna terapija

Bioptron hromoterapija

BIOPTRON CRVENA VLPL HIPERSVETLOST

Zahvaljujući stimulativnom, lekovitom dejstvu, medicinska BIOPTRON CRVENA VLPL HIPERSVETLOST može da pomogne u terapijama kod mnogih zdravstvenih tegoba. Uspešno se koristi kao analgetik, za tretiranje cirkulatornih poremećaja, u terapijama protiv bola, ali i u kozmetici za anti ejdžing tretmane.

ANALGETIK – Koristi se protiv bola kod reumatskih tegoba, kod artritisa, išijasa, artroze i ostalih bolnih stanja.

CIRKULATORNI POREMEĆAJI – Poboljšava perifernu, mikrocirkulaciju i cirkulaciju. Koristi se u tretmanima Rainaud-ove bolesti.

ANTI EJDŽING TRETMANI – Naučne studije su pokazale da crvena svetlost podstiče oporavak tkiva i podmlađuje jer poboljšava protok krvi, aktivira fibroblaste, podstičući proizvodnju kolagena. Već nakon nekoliko tretmana vaša koža će da postane čvršća i blistava i izgledaćete mladje i lepše. Crvena svetlost je postala popularna zahvaljujući NASINIM ekseprimentima: • povoljno deluje na koštano-mišićni sistem, optimalno održavajući koštanu i mišićnu masu astronauta, na nultoj gravitaciji. • efikasno otklanja bol kod pacijenata sa karcinomom, nakon upotrebe hemoterapija (informacija: www.nasa.gov).

BIOPTRON NARANDŽASTA VLPL HIPERSVETLOST

Zahvaljujući efikasnom bio-stimulativnom dejstvu, BIOPTRON NARANDŽASTA VLPL HIPERSVETLOST može da pomogne u velnes tretmanima, u cilju očuvanja zdravlja i poboljšanja kvaliteta Vašeg života. Uspešno se koristi u fizioterapiji, nakon sportskih i baletskih treninga, ali i u kozmetičke svrhe u anti-celulit programima.

OPUŠTANJE MIŠIĆA – Biostimulativni mehanizami BIOPTRON NARANDŽASTE VLPL HIPERSVETLOSTI se pre svega odnose na širenje krvih sudova, usled čega dolazi do značajnog poboljšanja cirkulacije. Pojačana cirkulacija dovodi do bolje ishranjenosti i vitalizacije tkiva, ali i eliminacije supstanci bola usled čega se ostvaruje analgetski efekat, opušta se spazam ili grč mišića. Ovi mehanizmi su dragoceni u lečenju jer ih Narandžasta VLPL Hipersvetlost na suptilan način aktivira i snažno stimuliše, što rezultuje brzim i uspešnim oporavkom nakon napornih treninga ili upale mišića zbog nekih drugih razloga.

ANTI CELULIT – BIOPTRON NARANDŽASTA VLPL HIPERSVETLOST može uspešno da se koristiti i u anti-celulit programima. Već nakon nekoliko tretmana Vaša koža može da izgleda čvršće, zategnutije i lepše.

BIOPTRON ŽUTA VLPL HIPERSVETLOST

Zahvaljujući efikasnom bio-stimulativnom dejstvu, BIOPTRON ŽUTA VLPL HIPERSVETLOST može da pomogne u velnes tretmanima, u cilju očuvanja zdravlja i poboljšanja kvaliteta vašeg života. ŽUTA VLPL HIPERSVETLOSNA terapija ima za cilj da pomogne u uspostavljanju psihičke, emotivne i fizičke ravnoteže u organizmu. Ona je bezbedna i jednostavna za primenu svuda i u svako vreme. Žuta VLPL Hipersvetlost podstiče biohemijske reakcije koje utiču na funkcije različitih organa u telu. Preporučuje se da se svakodnevno koristi kao terapija u slučaju depresije ili sezonskog afektivnog poremećaja.

DEPRESIJA – ŽUTA VLPL Hipersvetlost vam omogućava da na bezbedan način dobijete količinu svetlosti koja vam je potrebna da se borite protiv zimske depresije i napunite svoje baterije pozitivnom energijom. ŽUTA VLPL Hipersvetlost može povoljno da utiče na nervni sistem, odnosno da pozitivno deluje na probleme psihičke prirode, unoseći vedrinu i poboljšavajući vam raspoloženje. SAČUVAJTE ZDRAVLJE, POBEDITE UMOR I NEDOSTATAK ENERGIJE SA BIOPTRON SVETLOSNOM TERAPIJOM!

DETOKSIKACIJA – ŽUTA VLPL Hipersvetlost stimuliše limfni sistem koji pomaže detoksikaciju organizma. Već nakon jednog tretmna, možete da se osećate bolje!

BIOPTRON ZELENA VLPL HIPERSVETLOST

Zahvaljujući efikasnom bio-stimulativnom dejstvu, BIOPTRON ZELENA VLPL HIPERSVETLOST može da pomogne u velnes tretmanima, u cilju očuvanja zdravlja i poboljšanja kvaliteta vašeg života.

ZELENA VLPL HIPERSVETLOST ima za cilj da pomogne u uspostavljanju psihičke, emotivne i fizičke ravnoteže u organizmu. Ona je bezbedna i jednostavna za primenu svuda i u svako vreme. Uspešno se koristi kao ANTI STRES terapija, ali i u kozmetičkim tretmanima.

ANTI STRES – Kada Bioptron zelenom svetlošću delujemo na grudnu kost, utičemo na simpatički nervni sistem, smanjujući tenziju u krvnim sudovima, čime snižavamo krvni pritisak. Zelena VLPL Hipersvetlost opušta, održava dinamičku ravnotežu između fizičke razine i mentalnih energija, oslobađa nas napetosti i stresa i može da obezbedi duboki unutrašnji mir.

KOZMETIČKI TRETMANI – ZELENA VLPL HIPERSVETLOST povoljno utiče na tonus mišića i izgradnju tkiva. Koristi se za tretiranje akni i crvenila lica (Rosacea), smanjenje pega i fleka na koži, jer deluje na melanocite koji se nalaze u donjem sloju epiderma. Ten postaje ujednačen, koža dobija zdraviji, podmlađen izgled.

BIOPTRON PLAVA VLPL HIPERSVETLOST

Zahvaljujući efikasnom bio-stimulativnom dejstvu, BIOPTRON PLAVA VLPL HIPERSVETLOST može da pomogne u velnes tretmanima, u cilju očuvanja zdravlja i poboljšanja kvaliteta vašeg života.

BIOPTRON PLAVA VLPL Hipersvetlost, karakteriše se antiseptickim, antibakterijskim i anti-inflamatornim osobinama. PLAVA VLPL HIPERSVETLOST se uspešno koristi za tretiranje raznih kožnih problema, u stomatologiji i kod neonatalnih problema. Pored dejstva na tzv. fizičko telo, Bioptron plava VLPL Hipersvetlost može da se efikasno koristi kod problema sa koncentracijom – kod osoba koje ne mogu da se usmere na izvršavanje radnih zadataka.

CIRKADIJALNI RITAM – Ukoliko PLAVU VLPL Hipersvetlost koristite na pravi način, povećaćete svoju energiju i fokus. Izlaganje plavoj svetlosti povećava aktivnost mozga i budnost. Ova svetlost takođe ubrzava vreme reakcije i utiče na cirkadijalni ritam – unutrašnji sat koji kontroliše ritam budnosti i spavanja. Za maksimalni učinak, svakog jutra, nakon što ustanete, koristite BIOPTRON Plavu VLPL Hipersvetlost u trajanju od 15 minuta. Ova doza će pokrenuti vaš mozak, povećati budnost i pripremiti vas za početak dana, za bolju koncentraciju na poslu i bolje poslovne rezultate, ali i za bolji san.

UPOZORENJE: Pošto ova talasna dužina utiče na ritam „budnosti”, preporučuje se da se PLAVOJ VLPL Hipersvetlosti, izlažete samo u jutrarnjim časovima, da kod Vas ne bi došlo do poremećaja u stvaranju melatonina.

DERMATOLOGIJA – PLAVA VLPL Hipersvetlost poseduje antiseptična i antimikrobna svojstva i utiče na smanjenje stvaranje sebuma. Preporučuje se za tretiranje akni i poboljšanje teksture kože.

STOMATOLOGIJA – BIOPTRON PLAVA VLPL HIPERSVETLOST uništava bakterije koje uzrokuju bolesti zuba i desni (Porphiromonas gingivalis), efikasno se boreći protiv oralnih infekcija. Hipersvetlost stimuliše kolagen i stvaranje elastina, i služi za brže zarastanje rana u ustima, smanjuje otok, povećava regeneraciju tkiva.

BIOPTRON INDIGO VLPL HIPERSVETLOST

Zahvaljujući efikasnom bio-stimulativnom dejstvu, BIOPTRON INDIGO VLPL HIPERSVETLOST može da pomogne u velnes tretmanima, u cilju očuvanja zdravlja i poboljšanja kvaliteta vašeg života. INDIGO VLPL HIPERSVETLOST ima za cilj da pomogne u uspostavljanju psihičke, emotivne i fizičke ravnoteže u organizmu. Ona je bezbedna i jednostavna za primenu svuda i u svako vreme. INDIGO VLPL HIPERSVETLOST se uspešno koristi u kozmetici, za tretiranje proširenih pora – rashlađuje i skuplja pore, a ima i svojstva analgetika i anestetika. Naturopatska medicina je koristi kao prirodni antibiotik, jer pomaže u lečenju infekcija oka, uva, sinusa, nosa, grla, kao i migrene. Takođe, poboljšava tonus mišića i kože, pa stoga može da se upotrebljava i u anti celulit tretmanima.

BIOPTRON LJUBIČASTA VLPL HIPERSVETLOST

Braon pege na koži usled povećanog stvaranja melanina prirodna su posledica procesa starenja ćelija. Terapija ljubičastom svetlošću aktivira ćelije kože, ujednačava raspored melanina i sprečava pojavu pega i finih linija koje nastaju starenjem. Ova terapija smiruje kožu i smanjuje crvenilo i iritacije.

DAK d.o.o. Istočno Sarajevo je dobio ugovorna prava za otvaranje “Zepter shop gallery” prodavnica na teritoriji BiH. Zepter International KD d.o.o. i DAK d.o.o Istočno Sarajevo uspostavili su poslovnu saradnju prodaje Zepter proizvoda putem mreže Zepter shopova kao i putem web shopa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kojima će DAK d.o.o. upravljati.